četrtek, 22. september 2011

Septembrske novičke

Pri Kupali tudi čez poletje nismo počivali. Izdelali smo novo milo z malinami in pomarančami, pripravili novo delavnico Energetsko polstenje mila ter obiskali veliko sejmov in razstav. 


Nova mila v naši kolekciji


Poletje se počasi zaključuje, jesen je pred vrati. In ostali so samo še spomini... na tople dni... sveže maline na vrtu... in vonj... vonj po svežem sadju... njami njami! Tako diši naše najnovejše milo, ki smo ga pripravili za vse, ki si želijo podaljšati spomine na lepo poletje in imajo radi sadne vonje.


Med poletjem smo skupaj z kmetijo Robidišče pripravili tudi serijo mil s kozjim mlekom.


Nova delavnica v oktobru! Delavnica Energetsko polstenje mila


Ročno polstenje volne je prva tehnika predelave volne za tekstilne umetnosti. Ovca kot simbol predstavlja: nežnost, čutnost in pokornost PASTIRJU ENOSTI - BOGU OČETU. Svet se na dolgi rok namreč ne združuje z grobostjo, ampak s spoznanjem njegove ENOSTI. Zato je tudi delo z ovčjo prejo prav posebno doživetje, kjer se lahko ponovno povežemo s samim seboj in hkrati s celim univerzumom.


Triurno delavnico smo razdelili na dva dela: V prvem delu se seznanimo s tehniko filcanja. Nato sledi meditacija, kjer se povežemo z energijami angelov in univerzalne zdravilne Reiki energije. V tem stanju se prepustimo vodnikom, da nas vodijo pri ustvarjanju energetskega mila zase ali svoje bližnje, ki nas bo podpiralo. Vsak udeleženec prejme 2 mili, ki jih bomo izdelali na delavnici.


Aktualni datumi delavnic:


Prijave na delavnici Energetsko polstenje mila in Od pridelka do naravnega izdelka so že odprte! Delavnica Od pridelka do naravnega izdelka, kjer se bomo naučili doma izdelati naravne izdelke, kot so negovalne kreme, deodoranti ipd. bo  v soboto 08.10.2011 ob 18:00 uri v Ljubljani, delavnica Energetsko polstenje mila pa v soboto 15.10.2011. Predhodna najava je obvezna!


Več si lahko prebete na naši spletni strani www.kupalamila.si ali na naši Facebook strani ali pa nas preprosto pokličete.


Afirmacija meseca:


V univerzumu sem povsem varen. Povsod sem miren. Zaupam življenju.


Recept meseca: KAVNI PEELING


Ko si zjutraj privoščite kavo (če pijete turško kavo) ne odlijte zoca, ampak ga uporabite tudi za prebuditev vaše kože. Žlico zoca (lahko uporabite tudi neprekuhano mleto kavo) in žlico olivnega olja zmešajte in dobro vtrite v kožo. Kofein je dober zaviralec celulita, tako da peeling še posebno dobro nanesite in vtrite na problematična mesta. Nato kožo sperite.


Želimo vam prijeten in barvit začetek jeseni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar